DITEC® CERAMIC LIGHT

Ditec® Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot
UV-strålar, föroreningar mm. Behandlingen ger en strålande glans och håller bilen mycket lättskött över tid. Med Ditec® Ceramic Light lackskyddsbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder samt förfinar glansen och den frånstötande effekten.

 

I grundpris för lackskyddsbehandling ingår:
Tvätt, lackrengöring, inspektion, maskering, lättare/mindre lackkorrigering & glanshöjande poleringsprocess, preparering och appliceringsmoment för respektive lackbehandling. Priser avser bil med god lackkondition. Utökad lackkorrigering av repad och sliten lack kan an-passas utifrån behov och önskemål, detta tillkommer enl. ök. Fråga oss så berättar vi mer om denna tilläggstjänst.

 

 Liten  Mellan  Stor  Extra Stor
3995:-  4495:-  4995:-   5495:-

       

 

LACKKORRIGERING

Utökad lackvårdsprocess för hela bilen med syfte att höja och återställa lackens grundkondition där vi med anpassade metoder och produkter kan åtgärda eller förbättra olika typer av repor, oxid, kalkfläckar, frätskador och andra mindre defekter.
(Prisexempel avser tilläggskostnad vid t ex lackbehandling) 

 

 Liten  Mellan  Stor   Extra Stor
fr. 995:-  fr. 995:-  fr. 1095:-  fr. 1195:-

 

 

boka

Storleksreferenser:

Liten: VW Polo, Nissan Micra, Audi A1
Mellan: BMW 3-serie, Volvo V60, MB C-klass, Audi A4, BMW X1
Stor: BMW 5-serie, Volvo V90, MB E-klass, VW Passat, Audi A6
Extra stor: BMW X5, VW Touareg, Audi Q7, Volvo XC90, Tesla model X

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.