Tvättservice 

Vårt mål är alltid att ge dig som kund en riktigt prisvärd lösning för vård av bilen, då förutsättningarna ofta varierar i form av mängd smuts, tid mellan besök etc. så erbjuder vi dels våra olika grundprogram att utgå ifrån därtill har vi också valt att kunna tillämpa en utökning av vissa program mot en tilläggskostnad, detta för att kunna nå likvärdiga resultat även vid något avvikande förutsättningar. Det underlättar ofta för oss att få se din bil och bedöma dess kondition för att kunna ge dig en så komplett prisuppgift som möjligt.
Så kom in och prata med oss så hittar vi rätt lösning för dig!

 

 

Tvätt

Vi anpassar avfettning efter bilens behov, förtvätt sker med hög-tryckspolning inkl. dörrfalsar och insteg, vårt glanshöjande schampo med vaxeffekt används, fälgar tvättas och bilen sköljs noggrant av samt torkas varsamt efter tvätt.

 Liten  Mellan   Stor   Extra Stor 
 345:-  395:-  445:-   495:-

 

 

TVÄTT & INVÄNDIG RENGÖRING
TVÄTT & STÄDNING

Först utförs vår skonsamma och omvårdande handtvätt av bilen, interiört storstädas bilen noggrant genom att kupé och bagage damm-sugs, fönster och speglar putsas, paneler, förvaringsfack och andra hårda ytor torkas av. Självklart rengör vi även gummimattor och bilens dörrkanter. (Utökning av grundprogram, tillägg fr. 395kr)

 Liten   Mellan   Stor   Extra Stor
 895:-  995:-   1095:-    1195:- 

 

 

 POLERING & VAXNING

Här utgår vi i grunden ifrån vår tvätt & städning och kompletterar med en utökad rengöringsprocess. Allt ifrån paneler, trånga skrymslen och förvaringsfack rengörs på djupet, klädsel tvättas av för lättare bearbetning av ytliga fläckar och smuts. Vid hårt nedsmutsad klädsel rekommenderas även vår speciellt framtagna tilläggstjänst Ditec kläd-seltvätt.

 Liten  Mellan Stor Extra Stor
1995:-  2195:- 2395:-  2595:-

 

KLÄDSELTVÄTT


Djupverkande tillvalsbehandling för rengöring av textilklädsel. Med anpassade produkter och särskild hetvattendammsugare bearbetas fläckar, fett, smuts och bakterier så att klädseln blir fräsch igen.

 

Liten/mellan/stor  Extra stor/7-sits Golvytor
  fr. 995:-   fr. 1195:-   fr. 695:-

 

 

Handtvätt efterföljt av lackrengöring där fastbundna föroreningar som t ex flygrost och tjära avlägsnas, konditionshöjande maskinpolering samt maskinvaxning utförs för högglansig finish, grundskydd och ett långvarigt skinande resultat.

 

 Liten Mellan Stor Extra Stor
2295 :-   2595:-  2895:-   3195:-

 

MOTORTVÄTT

Fackmässig, noggrann tvätt av bilens motorrum med avfettning, schamponering, avspolning samt avtorkning och efterbehandling av plast och detaljer ger dig ett rent och snyggt utrymme under motor-huven.

 

För standardmotorrum

  fr. 595:-

 

Storleksreferenser:

Liten: VW Polo, Nissan Micra, Audi A1
Mellan: BMW 3-serie, Volvo V60, MB C-klass, Audi A4, BMW X2
Stor: BMW 5-serie, Volvo V90, MB E-klass, VW Passat, Audi A6
Extra stor: BMW X5, VW Touareg, Audi Q7, Volvo XC90, Tesla model X

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.